Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomer barbecue / bedrijfspresentatie + wijnproeverij Heer-Luk

28 juni 2019 @ 18:30 - 23:30

Tijdens de barbecue zullen wij een presentatie en proeverij krijgen van de bijzondere wijnen van Heer-Luk. Ronald Elbersen, eigenaar van Heer-Luk,  is na de laatste bijeenkomst lid geworden van Contactus en wil graag de kennis over en smaak van zijn mooie wijnen met ons delen. Ook Ronald zijn wij dankbaar dat hij dit op deze korte termijn heeft willen regelen.

Verder zullen op de avond wat onthullingen plaatsvinden en zullen nieuwe leden aan u worden voorgesteld. Wij hopen dat de opkomst deze keer wat groter zal zijn dan de afgelopen keer. Vanwege uiteenlopende redenen hebben vele van u toen afgezegd, zelfs nog op het laatste moment. Dit is voor degenen die zich voor deze avonden inzetten of een podium krijgen natuurlijk jammer. We rekenen eigenlijk op uw komst!

 

Het programma zal er als volgt uitzien:

18.30     Inloop

23.30     Einde van de avond

 

Mogen wij u verzoeken om vóór 20 juni aan ons door te geven óf u en met hoeveel personen u komt? Kunnen wij de avond hierop afstemmen.

 

LAST BUT NOT LEAST:

Kent u nog bedrijven die goed aan zouden sluiten bij onze club? Nodig ze uit of geef het aan ons door. Wij zullen dan de uitnodiging namens u doen.

 

Hopende u de 28e te treffen, groeten wij u hartelijk.

Bestuur Businessclub

Gegevens

Datum:
28 juni 2019
Tijd:
18:30 - 23:30

Organisator

Businessclub Contactus

Locatie

Het Franse Hof
Nieuwe Rijksweg 9
Lexmond, 4128BM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-51011845
Bekijk de site van Locatie