Algemene informatie

Business Club Contactus, gevestigd in de multifunctionele ruimte van SC Everstein, heeft als hoofddoelstelling beginnende en gevestigde ondernemers en eventueel overheidsinstanties uit de regio met elkaar in contact te brengen. Het opdoen van nuttige contacten, het netwerk van de ondernemers vergroten en uiteindelijk een bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Dit alles met een informeel karakter, maar wel met een informatief gedeelte. Naast interessant en nuttig, hopen we vooral dat het leuk en onderhoudend is.

De stichting heeft als tweede doel fondsen te genereren voor goede doelen, maatschappelijke projecten en natuurlijk ook voor het verenigingsleven waarbij SC Everstein hoog in het vaandel staat.

Een stichting kent geen leden

Daar waar op deze website over lid/leden of lidmaatschap wordt gesproken worden begunstigers, sponsors, donateurs of donateurschap bedoeld.

Businessclub Contactus heeft stichting als rechtsvorm. Het bestuur ontvangt geen vergoeding voor haar werkzaamheden, maar werkt vanuit een door de bestuursleden gedeelde passie voor het doel wat de businessclub nastreeft. Passie kenmerkt zich door enthousiasme en daar ontbreekt het in het bestuur zeker niet aan.

Professionaliteit

Wij beseffen maar al te goed dat bedrijven voor sponsoring een keuze hebben uit talrijke verenigingen en andere organisaties. Businessclub Contactus wil zich daarom onderscheiden door zaken anders, beter en professioneler aan te pakken, door het organiseren van- en deelnemen aan inspirerende én ontspannende activiteiten! Meer doen dan anderen door vooral de wensen en behoeften van onze leden centraal te stellen en de verwachtingen te overtreffen.

Kortom: Het hele jaar door worden activiteiten voor u en uw partner georganiseerd zodat er altijd gelegenheid geboden wordt om uw netwerk te verstevigen en uit te breiden voor zowel grote als kleine bedrijven. Juist door die diversiteit en de informele sfeer verwachten wij een heel scala van ondernemers aan te trekken. Van eenmansbedrijven tot grote - landelijke opererende- bedrijven, van aannemersbedrijven tot zonnestudio. Steeds meer bedrijven zullen zich hierdoor aangetrokken voelen tot de club.