Een business club voor en door ondernemers

Businessclub Contactus is een club van ondernemers uit de Vijfheerenlanden / West Betuwe die trots zijn op hun bedrijf dat ze, door grote inspanningen en de durf om te investeren, tot bloei hebben gebracht. Contactus heeft als hoofddoelstelling beginnende en gevestigde ondernemers en eventueel overheidsinstanties uit de regio met elkaar in contact te brengen. Het opdoen van nuttige contacten, het netwerk van de ondernemers vergroten en uiteindelijk een bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Dit alles met een informeel karakter, een hoog culinaire niveau, met onverwachte gasten en een informatief gedeelte. Naast interessant en nuttig, hopen we vooral dat het leuk en onderhoudend is.

De Businessclub heeft als tweede doel fondsen te genereren voor goede doelen, maatschappelijke projecten en natuurlijk ook voor het verenigingsleven.

Buiten het lidmaatschap van Businessclub Contactus is het mogelijk om te upgraden om ook maatschappelijk business partner.

Hiermee steunen wij lokale maatschappelijke projecten en goede doelen.

Kortom: u maakt deel uit van een grote maatschappelijke ondersteuning i.c.m. het uitbreiden van uw netwerk en de kans om zakelijke groei te creëren en stimuleren.

BCC-2019-SEP-11

Regio Vijfheerenlanden

aOk1JsR3puRWsZoL7M8we5W2YpRJfntMGg

Regio West Betuwe

v0WMRfbJKQVa8871VrvdJLPCvju1H97m5A