Een business club voor en door ondernemers

Businessclub Contactus is een club van ondernemers uit de Vijfheerenlanden die trots zijn op hun bedrijf dat ze, door grote inspanningen en de durf om te investeren, tot bloei hebben gebracht. Contactus heeft als hoofddoelstelling beginnende en gevestigde ondernemers en eventueel overheidsinstanties uit de regio met elkaar in contact te brengen. Het opdoen van nuttige contacten, het netwerk van de ondernemers vergroten en uiteindelijk een bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Dit alles met een informeel karakter, een hoog culinaire niveau, met onverwachte gasten en een informatief gedeelte. Naast interessant en nuttig, hopen we vooral dat het leuk en onderhoudend is.

De Businessclub heeft als tweede doel fondsen te genereren voor goede doelen, maatschappelijke projecten en natuurlijk ook voor het verenigingsleven waarbij SC Everstein hoog in het vaandel staat.

Buiten het lidmaatschap van Businessclub Contactus is het mogelijk om te upgraden om ook maatschappelijk business partner van S.C. Everstein te worden.

Kortom: u maakt deel uit van een grote maatschappelijke ondersteuning i.c.m. het uitbreiden van uw netwerk en de kans om zakelijke groei te creëren en stimuleren.

BCC-2019-SEP-11

Business Home

Waarom SC Everstein

SC Everstein is een logische keuze voor de huisvesting van Contactus omdat zij niet alleen een prachtige ruimte hiervoor hebben in hun nieuwe complex , maar ook omdat dit een centraal gelegen plaats is, goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. Tevens is er een mogelijkheid als lid om deze ruimte te gebruiken voor o.a. bedrijf presentaties, vergaderingen en is een in huis catering mogelijk.
Ook is deze prachtige locatie de ideale plek om een businessevent of bedrijven toernooi te organiseren.

Door de ondersteuning van SC Everstein wil de business club uiting geven aan haar sociale en maatschappelijke betrokkenheid. Immers: De vereniging biedt het gestaag groeiend aantal jeugdleden de mogelijkheid in een vertrouwde en veilige omgeving en met de juiste begeleiding hun sport te beoefenen. Is het 'bindmiddel' voor de jeugd uit de dorpskernen waaruit vriendschappen voor het leven worden geboren.

Leden van Business partner Everstein Maatschappelijk zijn huidig betrokken bij de ondersteuning van het meisjes en Dames voetbal ( De Rode Leeuwinnen )

SC Everstein